Verzekeringen

Bij Lambert Blonk Assurantiën vindt u al uw verzekeringen onder één dak. Denk hierbij aan een verzekering voor uw woonhuis, inboedel, auto, fiets, reis, rechtsbijstand en aansprakelijkheid, maar ook voor uw uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. De adviseurs van ons kantoor voorzien u in al uw verzekeringswensen van deskundig én onafhankelijk advies. Wij beschikken over specialisten die u kunnen helpen de juiste keuze te maken in het grote aanbod van verzekeringen. Door onze persoonlijke aanpak bent u gegarandeerd van succes verzekerd.

U wilt zoals iedereen natuurlijk goed verzekerd zijn bij een betrouwbare verzekeringsmaatschappij. Hiervoor wilt u uiteraard zo min mogelijk betalen, maar met een zo volledig mogelijke dekking. Hoe vindt u dan uw ideale verzekering?

Lambert Blonk Assurantiën kan u hierbij voorzien van deskundig advies. Met onze verzekeringsspecialisten kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek om al uw verzekeringen door te nemen. Hierdoor houdt u al uw verzekeringen overzichtelijk, actueel, dekkend en volledig op maat. Bovendien heeft u één aanspreekpunt bij vragen, wijzigingen of schades. Wij komen op voor uw belangen en zorgen ervoor dat u de vergoeding ontvangt, waar u recht op heeft.

Verzekeringen nodig voor uw eigen bedrijf? De risico’s die u loopt als ondernemer zijn vaak groot en u loopt wellicht meer risico dan u denkt. Ook voor zakelijke verzekeringen kunnen wij u adviseren en u helpen in de keuze welke verzekeringen voor u wel of niet van belang zijn. U kunt hierbij denken aan bedrijfsaansprakelijkheid, gebouwen, inventaris/goederen, rechtsbijstand, bedrijfsschade, zakelijke auto’s en vergeet ook zeker niet de arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Lambert Blonk Assurantiën, uw partner in verzekeringen.