RegioBank

RegioBankOok voor bancaire diensten kunt u terecht bij Lambert Blonk Assurantiën. Zowel particulier als zakelijk. Als zelfstandig intermediair van RegioBank kunnen wij u adviseren op het gebied van sparen, betalen, lenen en meer. Een grote bank gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur bij u in de buurt. Wij helpen u met deskundig advies en een persoonlijke bemiddeling. Jong of oud, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor iedere klant vinden wij een passend bankproduct en u kunt altijd even binnen lopen zonder afspraak. Een bank in de buurt met bekende gezichten, persoonlijk contact en gewoon goede producten!

Ook bij RegioBank kunt u bankieren wanneer u wilt, waar u ook bent. 24 uur per dag, veilig en snel, altijd inzicht in uw financiën. U regelt uw bankzaken handig zelf middels het internetbankieren en de RegioBank Mobiel Bankieren app. Naast het gemak van een adviseur bij u in de buurt  dus ook alle moderne diensten van een grote bank. Voor ons heel normaal. Omdat wij geloven in de kracht van deze combinatie.

Vragen over bancaire diensten of op zoek naar deskundig advies? Kom gerust eens langs op ons kantoor en maak kennis met onze adviseurs of kijk op Regiobankadviseurs.nl. Voor een korte omschrijving van de RegioBank producten, zoals de Zilvervlootrekening en Eigen Huis Spaarrekening kunt u tevens onderstaande brochures raadplegen.

Lambert Blonk Assurantiën, uw partner in bancaire diensten.