Lambert Blonk Assurantiën

Welkom op de website van Lambert Blonk Assurantiën, uw deskundig en onafhankelijk partner in assurantiën, hypotheken en bancaire diensten. Graag stellen wij ons aan u voor en leggen wij uit wat ons kantoor voor u kan betekenen.

Lambert Blonk Assurantiën staat voor een deskundig en persoonlijk advies op maat met al uw financiële zaken onder één dak. Onze diensten bieden wij voornamelijk aan in de regio. Al meer dan 60 jaar komen bedrijven en particulieren naar ons toe voor advies. In 1956 startte Toon Blonk met het adviesbureau waar zijn zoon, Lambert Blonk, in 1971 kwam werken. De overname door Lambert volgde in 1977. Eind jaren ’80 werden de eerste personeelsleden in dienst genomen en rond 1990 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in de Bilderbeekstraat te Boxmeer. Huub Derksen is vervolgens in 1995 in dienst gekomen en in 2006 tevens vennoot geworden. Per 1 januari 2016 is hij enig eigenaar van Lambert Blonk Assurantiën.

Op deze website vindt u informatie over onze dienstverlening. Voor de complexere producten hebben wij tevens een dienstverleningsdocument opgesteld. In dit document krijgt u informatie over onze werkzaamheden en de gemiddelde kosten die hieraan verbonden zijn. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze diensten kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Ben u benieuwd wie er bij ons werken? Neem dan snel een kijkje op de Team-pagina!

Privacyverklaring