Download nu ook de Lambert Blonk app! 30/01/2017

Lambert Blonk Assurantiën gaat met de tijd mee en daarom presenteren wij jou met trots onze eigen verzekerings-app, geheel in Lambert Blonk stijl!

App

Met deze app bieden we jou de mogelijkheid om contact met ons op te nemen op het moment en de manier, die jij fijn vindt! Dit kan vanaf nu dus per telefoon, mail, standaard formulier of via de chat. Je vindt in de app vele praktische zaken, waaronder:

- Direct schade melden en daarbij gemakkelijk een foto van de schade of offerte meesturen;
- Snel een document of foto van een brief waar je een vraag over hebt uploaden;
- Altijd ons telefoonnummer bij de hand, maar ook dat van SOS International, politie/brandweer en de helpdesk Internetbankieren;
- Geef eenvoudig aan dat je een afspraak wenst en wanneer het jou het beste uitkomt;
- Zoek de foto van jouw adviseur erbij, zodat je weet met wie je contact hebt;
- Lees onze reviews of laat zelf een review achter;
- Geef een wijziging door zoals een geboorte, verhuizing of autowijziging (je hebt direct voorlopige dekking voor het nieuwe kenteken);
- Handige links naar de EHBO app, RegioBank Mobiel bankieren app, onze Facebook & Twitter pagina en uiteraard de website.
- Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, leuke weetjes of interessante onderwerpen door ons wekelijks bericht.

Uiteraard blijft ons doel om persoonlijk en deskundig advies te geven. Wij zullen bij het doorgeven van een schade, wijziging of vraag altijd persoonlijk contact met jou opnemen, zoals je dit van ons gewend bent. Nieuwsgierig geworden? Ga dan nu direct naar de appstore en zoek op 'Lambert Blonk Assurantiën'. Zo heb je ons altijd bij de hand!

PS: Als je dit bericht op je telefoon leest, kom je door te klikken op onderstaande afbeeldingen direct op de goede plaats terecht.

GoogleApple