Aanvullende maatregelen i.v.m. het Coronavirus 16/03/2020

Aanvullende maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Vanwege uw en onze gezondheid worden door ons kantoor per direct extra maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. We willen u informeren over de volgende zaken:

- Telefonisch zijn wij op de normale tijden bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Gesprekken worden bij voorkeur via de telefoon (0485-572129) of mail (info@lambertblonk.nl) gehouden. Als het écht nodig is, zijn fysieke afspraken mogelijk op kantoor of bij u op locatie. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke adviezen, hypotheekadvies, overlijden, etc. Onderhoudsgesprekken voor verzekeringen worden uitgesteld tot nadere berichtgeving.

- Op kantoor zijn elke dag enkele medewerkers aanwezig om u te kunnen ontvangen. De deur hebben wij helaas wel moeten sluiten, maar voor belangrijke zaken kunt u aanbellen.  Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Daarbij nemen wij uiteraard de hygiënemaatregelen in acht en wij verwachten dit ook van u.

- Contante opnames en stortingen worden momenteel niet behandeld. Voor betalingen adviseren wij u om dit zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pinbetaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren. Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij een geldautomaat.

Wij vragen uw begrip voor het bovenstaande en proberen u tijdig en correct te helpen. Vanwege deze wijzigingen en minimale bezetting op kantoor duurt een reactie misschien iets langer dan u van ons gewend bent. Als iedereen elkaar hierin respectvol behandeld, komen we deze lastige periode goed door.

Met vriendelijke groet,

Team Lambert Blonk Assurantiën

Team Lambert Blonk