Hypotheken

HypothekenOp zoek naar een nieuwe woning en een passende hypotheek? Wij nemen alle tijd om met u in gesprek te gaan. Omdat ieder persoon en ieder koppel anders is, bent u het voordeligst uit met een hypotheek op maat. Even snel uitrekenen wat uw maandlasten zijn over een periode van 30 jaar kan tegenwoordig eenvoudig op internet. Maar wij denken met u mee in een breder perspectief. Zo heeft uw hypotheek nogal wat raakvlakken met andere financiële zaken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u of u partner arbeidsongeschikt wordt of overlijdt?

Als onafhankelijk adviseur hebben wij een ruime keuze uit diverse hypotheekverstrekkers. Lambert Blonk Assurantiën overziet wat de financiële gevolgen van een keuze voor een hypotheek zijn voor u, zowel nu als in de toekomst. Naast het afsluiten van een eerste hypotheek adviseren wij ook in het oversluiten van een bestaande hypotheek, mogelijkheden voor rentemiddeling en overige zaken waar u later mee te maken kunt krijgen. Onze focus ligt op het geven van een duidelijk totaaladvies met goede voorwaarden en een lage rente, zodat u ook over een aantal jaar nog profiteert van ons hypotheekadvies.

Verdwaal dus niet in het doolhof van hypotheekaanbieders. Kom kosteloos en vrijblijvend langs voor een adviesgesprek, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met onze specialistische kennis en ervaring komt u zo tot een verantwoorde keuze.

Lambert Blonk Assurantiën, uw partner in hypotheken.